Дали сакате да купите висококвалитетен скутер? Добредојдовте во најдобрата онлајн продавница
  членовите
  2 недели

  Дали сакате да купите висококвалитетен скутер? Добредојдовте во најдобрата онлајн продавница

  Дали сте навикнати да водите активен животен стил и сте уморни да стоите во бескрајни сообраќајни метежи на пат кон работа или училиште? Тогаш не заборавајте да ја проверите оваа статија. Можно е таа да ви помогне да го решите проблемот што се појави. За никој...
  Дали е можно да се направи ултразвук за време на менструацијата
  Може/Невозможно
  2 недели

  Дали е можно да се направи ултразвук за време на менструацијата

  Ултразвучниот преглед е процедура која му овозможува на лекарот навремено да го утврди развојот на одредени болести и веднаш да пропише курс на лекување. Често се случува пропишаната манипулација да се поклопи со менструацијата, а потоа жената да има прашање - дали е можно да се направи за време на менструацијата ...
  Ласерско отстранување на бенки и брадавици
  членовите
  15.11.2021

  Ласерско отстранување на бенки и брадавици

  Естетската медицина е насочена не само кон подобрување на квалитетот на животот, туку и кон подобрување на изгледот на една личност. Еклатантен пример за таква медицинска интервенција е отстранувањето на бенките. Најдобрата опција за отстранување во овој случај би била ласерот, бидејќи ви овозможува да ги отстраните ...
  Ортопедски производи: клучот за хармоничен развој на детето
  членовите
  12.11.2021

  Ортопедски производи: клучот за хармоничен развој на детето

  Детето да биде здраво е главната желба на огромното мнозинство родители. Не секогаш бебето нема никакви непријатни болести, но некои проблеми може да се решат со помош на ортопедски производи - влошки https://medi.kz/catalog/ortopedicheskie_stelki/ или душеци за масажа. Клупаво, рамни стапала…
  МНР на абдоминалната празнина за време на менструацијата: колку е безбедно
  членовите
  11.11.2021

  МНР на абдоминалната празнина за време на менструацијата: колку е безбедно

  Постапката за МРИ е една од најточните методи за дијагностицирање на разни болести во која било фаза од развојот. Со помош на оваа студија, можно е да се открие малигнен процес, да се идентификува присуството на засегнатите клетки во одреден орган. Ограничувањата за оваа постапка…
  Проверка на телото
  членовите
  06.11.2021

  Проверка на телото

  Прегледот е сеопфатен преглед на телото кој ви овозможува да ја одредите здравствената состојба. Ова е важен настан што не треба да се игнорира. Руската процедура за проверка помага да се спречи развојот на многу заболувања. Зошто се спроведува постапката? Терминот „проверка“ се однесува на клинички преглед, кој отсекогаш се спроведувал. Сега ова…
  Нисе со менструација - дали ќе помогне или не?
  Ковчежето
  20.03.2019

  Нисе со менструација - дали ќе помогне или не?

  И многу млади девојки и зрели жени се соочуваат со лошо здравје во критичните денови. За ублажување на болката во долниот дел на грбот, болката во стомакот, треба да пиете лекови против болки. Нисе со менструација носи олеснување, но редовното пиење ...
  Dicynon за време на менструацијата
  Ковчежето
  20.02.2019

  Dicynon за време на менструацијата

  Интензивниот изобилен исцедок за време на менструацијата е проблем со кој често се соочуваат многу жени. Некои претставници на послабиот пол не обрнуваат внимание на оваа патологија, претпочитајќи трпеливо да го чекаат крајот на менструацијата. Лекарите предупредуваат - ова прекршување и не е толку безопасно, ...

  Рубрика „Обилно/страшно“

  Вратете се на почетокот копче
  Adblock
  детектор