Pajisja intrauterine si metoda më e mirë e kontracepsionit
  Artikuj
  23.03.2023

  Pajisja intrauterine si metoda më e mirë e kontracepsionit

  Në gjinekologji, pajisja intrauterine konsiderohet metoda më e mirë e kontracepsionit për gratë që kanë lindur. Ne do ta analizojmë çështjen në më shumë detaje, do të zbulojmë tiparet dhe avantazhet e këtyre produkteve. Çfarë është një pajisje intrauterine Ky është një tel plastik elastik i hollë 3 cm i gjatë.Modelet moderne janë në formë ...
  Pse ju dhemb stomaku gjatë menstruacioneve?
  dhimbje
  18.02.2023

  Pse ju dhemb stomaku gjatë menstruacioneve?

  Menstruacioni është një proces biologjik natyror që ndodh tek femrat dhe është një shenjë se sistemi riprodhues femëror funksionon normalisht. Është një dukuri mujore dhe karakterizohet nga derdhja e…
  Pse defanoterapia është e dobishme
  Artikuj
  10.02.2023

  Pse defanoterapia është e dobishme

  Shumë njerëz nuk e tradhtojnë rëndësinë e dhimbjes në shpinë dhe mundësinë e sëmundjes. Por gjithçka përfundon kur shfaqen probleme serioze, si hernia ndërvertebrale, etj. Ka një numër të madh mënyrash për të trajtuar sëmundje të tilla, por metoda e shpikur nga mjeku ...
  Çfarë ndodh nëse nuk flini mjaftueshëm rregullisht?
  Artikuj
  10.02.2023

  Çfarë ndodh nëse nuk flini mjaftueshëm rregullisht?

  Mungesa e gjumit ndikon negativisht në pamjen e një personi, karakterin dhe mirëqenien e tij. Ai është vazhdimisht i lodhur, irritohet lehtë, shpërqendrohet, bën gabime në punën e tij. Fatkeqësisht, shumëve u mungon gjumi, si dhe procesi. Prandaj, vdekjet e parakohshme dhe sëmundjet kronike, ...
  Rezultatet aktuale mbi sëmundjet e sistemit tretës
  Artikuj
  22.01.2023

  Rezultatet aktuale mbi sëmundjet e sistemit tretës

  Qendra për Statistikat Mjekësore ka mbledhur së fundmi rezultatet e treguesve për sëmundjet e traktit gastrointestinal (GIT) për vitin 2021. Duke u shpërndarë sipas kategorive të moshave, janë marrë këto vlera: 0-13 vjeç - 3,4%, 14-17 - 4,9%, mbi 18 (të rritur, të aftë) - 7,0%, njerëz ...
  Avokati i familjes Flagman dhe tre paketa kryesore shërbimesh që mund të porosisni
  Artikuj
  12.10.2022

  Avokati i familjes Flagman dhe tre paketa kryesore shërbimesh që mund të porosisni

  Procesi i divorcit është mjaft i ndërlikuar dhe mund të jetë një fazë e pakëndshme për këdo që dëshiron të divorcohet. Shumë shpesh, divorci i bashkëshortëve kontribuon në ndarjen e pasurisë. Kjo e ndërlikon zgjidhjen e martesës si psikologjikisht ashtu edhe juridikisht. Pra, nëse merrni...
  Dëshironi të blini një skuter me cilësi të lartë? Mirë se vini në dyqanin më të mirë online
  Artikuj
  14.09.2022

  Dëshironi të blini një skuter me cilësi të lartë? Mirë se vini në dyqanin më të mirë online

  Jeni mësuar të bëni një mënyrë jetese aktive dhe jeni të lodhur duke qëndruar në bllokime të pafundme trafiku gjatë rrugës për në punë ose në shkollë? Atëherë sigurohuni që të shikoni këtë artikull. Është e mundur që kjo t'ju ndihmojë të zgjidhni problemin që ka lindur. Për askënd...
  A është e mundur të bëhet ultratinguj gjatë menstruacioneve
  Mund / E pamundur
  08.09.2022

  A është e mundur të bëhet ultratinguj gjatë menstruacioneve

  Një ekzaminim me ultratinguj është një procedurë që lejon mjekun të përcaktojë në kohë zhvillimin e sëmundjeve të caktuara dhe të përshkruajë menjëherë një kurs trajtimi. Shpesh ndodh që manipulimi i përshkruar përkon me menstruacionet, dhe më pas gruaja ka një pyetje - a është e mundur të bëhet gjatë menstruacioneve ...

  Rubrika "E bollshme/E frikshme"

  Kthehu në krye të faqes
  Adblock
  detektor