alat Intrauterine salaku métode pangalusna kontrasépsi
    Artikel
    1 minggu katukang

    alat Intrauterine salaku métode pangalusna kontrasépsi

    Dina ginekologi, alat intrauterine dianggap metode kontrasépsi anu pangsaéna pikeun awéwé anu ngalahirkeun. Urang bakal nganalisis masalah dina leuwih jéntré, manggihan fitur sarta kaunggulan produk ieu. Naon alat intrauterine Ieu kawat plastik elastis ipis panjangna 3 cm Modél modern ngawangun ...
    Naha beuteung anjeun nyeri nalika haid?
    Nyeri
    18.02.2023

    Naha beuteung anjeun nyeri nalika haid?

    Menstruasi mangrupikeun prosés biologis alami anu lumangsung dina awéwé, sareng éta mangrupikeun tanda yén sistem réproduksi awéwé berpungsi normal. Éta kajadian bulanan, sareng dicirikeun ku panyumputan…
    Naha defanotherapy mangpaat
    Artikel
    10.02.2023

    Naha defanotherapy mangpaat

    Seueur jalma henteu ngahianat pentingna nyeri dina tonggong sareng kamungkinan panyakit. Tapi sagalana ends lamun masalah serius timbul, kayaning burut intervertebral, jsb Aya angka nu gede ngarupakeun cara pikeun ngubaran ailments misalna, tapi metoda invented by dokter ...
    Naon anu lumangsung lamun anjeun teu meunang cukup sare rutin?
    Artikel
    10.02.2023

    Naon anu lumangsung lamun anjeun teu meunang cukup sare rutin?

    Kurangna sare négatip mangaruhan penampilan hiji jalma, karakter na well-mahluk. Anjeunna terus capé, gampang jengkel, kacau, nyieun kasalahan dina karyana. Hanjakal, loba kudu kakurangan sare, kitu ogé prosés. Lantaran kitu, maot prématur, sareng panyakit kronis, ...
    Hasil ayeuna dina panyakit sistem pencernaan
    Artikel
    22.01.2023

    Hasil ayeuna dina panyakit sistem pencernaan

    Pusat Statistik Médis nembé ngumpulkeun hasil indikator ngeunaan kasakit saluran cerna (GIT) pikeun 2021. Distribusi dumasar kana kategori umur, nilai di handap ieu dicandak: 0-13 taun - 3,4%, 14-17 - 4,9%, langkung ti 18 (dewasa, sanggup) - 7,0%, jalma ...
    Pangacara kulawarga Flagman sareng tilu pakét jasa anu anjeun tiasa mesen
    Artikel
    12.10.2022

    Pangacara kulawarga Flagman sareng tilu pakét jasa anu anjeun tiasa mesen

    Prosés cerai téh rada pajeulit jeung bisa jadi hiji tahap pikaresepeun pikeun saha who wants to meunang cerai. Sering pisan, cerai pasangan nyumbang kana pembagian harta. Ieu complicates disolusi hiji pernikahan duanana psikologis jeung légal. Janten upami anjeun nampi ...
    Naha anjeun badé mésér skuter kualitas luhur? Wilujeng sumping di toko online pangalusna
    Artikel
    14.09.2022

    Naha anjeun badé mésér skuter kualitas luhur? Wilujeng sumping di toko online pangalusna

    Naha anjeun biasa mingpin gaya hirup anu aktip sareng bosen nangtung dina macét lalu lintas anu teu aya watesna dina jalan ka tempat damel atanapi sakola? Lajeng pastikeun pariksa kaluar artikel ieu. Ieu mungkin nu bakal nulungan anjeun ngajawab masalah anu timbul. Pikeun euweuh ...
    Naha mungkin pikeun ngalakukeun ultrasound nalika kareseban
    Bisa / Teu mungkin
    08.09.2022

    Naha mungkin pikeun ngalakukeun ultrasound nalika kareseban

    Pamariksaan ultrasound mangrupikeun prosedur anu ngamungkinkeun dokter pikeun nangtoskeun tepat waktu ngembangkeun panyakit anu tangtu sareng langsung resep pangobatan. Sering kajadian yén manipulasi anu ditunjukkeun pas sareng kareseban, teras awéwé éta ngagaduhan patarosan - naha éta tiasa dilakukeun nalika kareseban ...

    Rubrik "Loba/pikasieuneun"

    Deui tombol luhur
    Adblock
    detéktor